Coaching pakketten

Want er is altijd een volgend niveau...

'Triple your performance'

High Performer met zoon

Certified High Performance coaching

High Performance wordt gezien als dé ‘holy grail’ als we praten over een succesvol leven of carrière. Dit is het slagen boven de standaard normen en verwachtingen. En dat consequent op de lange termijn met behoud van positief welzijn en relaties.

High performers behoren tot de top 15%. Zij zijn niet zo geboren. Ze hebben de juiste vaardigheden en gewoonten aangeleerd.

Met High Performance Coaching bied ik jou de mogelijkheid om deze gewoonten aan te leren. Ik zal je tonen hoe je jouw prestaties, productiviteit en relaties naar een hoger niveau kunt tillen door de kracht van proactiviteit en het consequent handelen.

Ben je klaar om alle verwachtingen te overstijgen?

'Reveal your dream job'

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Twijfel je over je huidige loopbaan? Wens je een andere weg in te slaan of een eigen bedrijf te starten maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Met loopbaanbegeleiding brengen we jouw talenten in kaart en werken we aan dé visie die je inspireert en zin geeft om je loopbaan in eigen handen te nemen.

Ik bied persoonlijke begeleiding voor gedreven medewerkers en ondernemers die extra steun kunnen gebruiken bij het uitschrijven van hun actieplan en visie.

'Double your productivity'

Wake up, kick ass, be kind & repeat

Productivity & Time Management

Dit pakket bevat de beste ideeën en concepten voor het verbeteren van je productiviteit en efficiëntie. Dit pakket bestaat uit een combinatie van zaken die ik de laatste 10 jaar heb opgepikt uit High Performance Coaching, Harvard Business Time Management opleiding en The PowerMBA. 

De belofte bij dit programma is dat je na 90 dagen dubbel zo productief zal zijn. 

 

'Marketing step by step'

Skyrocket-your-marketing

Marketing Coaching

Wil je jouw marketing naar een hoger niveau tillen? Dan doe je met het pakket ‘Marketing step by step’ een goeie zaak. Dit pakket is volledig op maat van jouw bedrijf en/of kennis. 

Het doel is meer leads, meer verkopen en dus ook meer omzet voor je bedrijf. Nood aan een sparringpartner om te checken of je nieuwe ideeën wel passen binnen de visie? Check! Of wil je nieuwe kanalen exploreren maar weet niet goed waar te beginnen? I’m here for you. Of je hebt nood aan een nieuwe creatieve wind die je team kan inspireren? Say no more! 

Marketing en coaching zijn volledig mijn ding. Dat zul je snel voelen.