fbpx

Certified High Performance Coaching in Gent

Win at work & succeed at life

Premium coaching

Deze coaching maakt je klaar voor succes: vergroot je duidelijkheid, energie, moed, productiviteit en invloed om door te stoten naar het volgende niveau. Werk slimmer, niet harder.

High Performance Coaching

Wil je jouw groeiambities sneller waarmaken? Heb je een plan?

Elke bedrijfsleider of leidinggevende die ik spreek heeft ambitie en wil naar het volgende niveau. Maar, zelden hebben ze een plan van aanpak waardoor groeien vaak moeilijk of traag gaat. 

Met High Performance coaching zorgen we voor een groeiplan die je zowel professioneel als privé naar het volgende niveau tilt. 

‘Maar je kent mijn business niet. Hoe ga je mij dan helpen?’
Elke onderneming is uniek. Het is dus inderdaad onmogelijk dat ik alle business ken. Maar, dat is ook niet nodig om je verder te helpen. Met coaching geven we jou een DIY groeiplan. Wij stellen de juiste zaken in vraag en challengen jou om naar dat volgende niveau te gaan. Jij zal natuurlijk wel zelf actie moeten ondernemen. (Geen paniek, actie komt vanzelf éénmaal je geproefd hebt van de mogelijkheden.)

‘Maar, ik heb echt geen tijd voor coaching’.
Iedereen kan dagelijks minimaal 30 minuten vrijmaken. (zonder slaap of iets leuk te moeten opgeven). 

Geloof je me niet? 

Met één simpel trucje kan ik er voor zorgen dat je wekelijks al 1,5 uur tijd per week wint (zonder slaap of iets leuk te moeten opgeven). Wil je weten wat dat trucje is?

Wat is het #1 ding dat iedereen wil?

Wat wil iedereen zo graag? Ik geloof dat het antwoord vrij eenvoudig is: MEER

Ze willen meer succes op het werk, meer vrije tijd, meer energie, meer geld, meer productiviteit, meer liefde, meer comfort, meer geluk… Iedereen wil meer van de goede dingen. Is het niet?

Om meer te bekomen, moeten mensen hun volle potentieel activeren en naar een hogere versnelling schakelen in alles wat ze doen. Ze moeten productiever, invloedrijker, succesvoller en meer gefocust worden.

Dit is niet eenvoudig. En, heel wat mensen worstelen hiermee. Ze weten niet hoe ze het moeten aanpakken en stellen daarom hun dromen en plannen uit.

Hoe zit het bij jou?

Heb je het gevoel dat je zo productief, invloedrijk en succesvol bent als je zelf zou willen? Heb je voldoende zelfvertrouwen om naar buiten te komen als je beste zelf? Heb je moeite om gefocust te blijven of vooruit te komen? Of misschien heb je moeite om je team en klanten te beïnvloeden? Heb je het gevoel dat je een plafond in je vooruitgang hebt bereikt en worstel je om door te breken naar het volgende niveau? 

Waarom kiezen voor High Performance coaching?

Wetenschappelijk

Dit programma is wetenschappelijk onderbouwd.

Hyper focus

Krijg duidelijkheid in de zaken die echt belangrijk zijn.

Meer energie

Word een productiviteitsmachine met onweerstaanbare energie.

Extra trainings

Aangevuld met trainings die je dichter bij je doel brengen

in 4 stappen naar het volgende niveau

Intentioneel omgaan met persoonlijke en professionele groei zorgt voor een wereld van verschil.

01.

VISIE & DUIDELIJKHEID

We zorgen voor een motiverende visie en scheppen duidelijkheid over wat je echt wil in je werk, relaties, financiën,…

02.

ENERGIE

We optimaliseren je energieniveau en maken komaf met vermoeidheid en excuses.

03.

HIGH PERFORMANCE SKILLS

We nemen zelf de touwtjes in handen en leren jou de gewoontes en vaardigheden van de meest succesvolle mensen.

04.

LEADERSHIP

In de laatste stap leren kijken we hoe je naast jezelf ook anderen naar omhoog kunt trekken.

Voordelen van coaching

Voor het individu

Voor het bedrijf

I had a strategy: Hard work.
Well, that didn't work!

Profielfoto Koen

Hoe ik jou kan helpen

Zit je op een kantelpunt waarbij je snel vooruitgang wil boeken in je persoonlijke en professionele leven? Dan help ik jou graag met één-op-één coaching om je barrières te doorbreken en om je hoogste potentieel en prestatieniveau te bereiken.

Ik help jou om meer duidelijkheid, energie, productiviteit en invloed in je leven te brengen. 

Tijdens de coaching sessies zal ik je leren:

  • Hoe ‘s werelds meest talentvolle en invloedrijke mensen DENKEN
  • Waarom je zo uitgeput bent (en wat je er direct aan kunt doen)
  • Waarom de meeste mensen niet slagen in het managen van hun tijd
  • Het #1 geheim dat je MOET volgen om meer INVLOED te hebben
  • Hoe je jouw doel kunt definiëren, afleiding kunt voorkomen en EINDELIJK vaart kunt krijgen in je leven.


Ik leer je zes eenvoudige principes om je geest, lichaam, productiviteit en overtuigingsvermogen beter onder de knie te krijgen.

Deze strategieën zullen volledig veranderen hoe je je voelt, je dag managet en anderen beïnvloedt.

Ik geef je de exacte strategieën en vragen die ‘s werelds meest talentvolle en invloedrijke mensen gebruiken om hun emoties te beheersen, hun dagen te plannen, anderen te overtuigen en hun passies en doelen helder en levendig te houden.

Eerst eens proeven van High Performance Coaching?

In dit gratis 45-min strategisch gesprek ontdek je welke verborgen uitdagingen en barrières je momenteel weerhouden om echt succesvol te zijn en kom je te weten welke stappen je nu kan ondernemen om er iets aan te doen.

Note: Dit is geen vermomde sales pitch. Dit is 100% op jou gefocust.

Start met de 12 'core' sessies

Sessie 1: Focus

In deze sessie ontdekken deelnemers:

  • Waar momenteel hun aandacht naartoe gaat.
  • Welk niveau van 'agency' of controle ze momenteel in hun leven voelen?
  • Welke gewoontes hen helpen om op het hoogste niveau te presteren en welke hen belemmeren topprestaties neer te zetten.

Sessie 2: Duidelijkheid

Deze sessie stelt de deelnemers in staat te begrijpen waar hun sterktes en hiaten zitten in de hoeveelheid duidelijkheid die ze in hun leven ervaren.

We werken aan het creëren van een duidelijke visie voor ieders beste zelf. Deze sessie geeft onmiddellijke, sturing, duidelijkheid en intentionaliteit, zodat ze sneller vooruit kunnen.

Sessie 3: Energie

Deze sessie helpt de deelnemers te begrijpen hoeveel energie ze elke dag hebben en hoe ze deze naar hogere niveaus kunnen brengen, zodat ze de levendigheid en het uithoudingsvermogen hebben die nodig zijn om hun doelen te bereiken en een volledig opgeladen leven te leiden.

Sessie 4: Moed

In deel vier hebben we het over 'courage'. 
Hier wordt er gekeken in welke situaties de deelnemer zelfverzekerd en moedig in het leven staat/stond. En, in welke situaties hij/zij zich misschien inhoudt of terugdeinst.

Sessie 5: Productiviteit

Deze sessie helpt elke deelnemer om te zien hoe productief en effectief zij zich voelen in het leven en in hun werk.  Ze krijgen een reeks hulpmiddelen en concepten om hen snel te helpen die gebieden gemakkelijk te verbeteren.

Sessie 6: Influence

Deze sessie helpt deelnemers te meten hoe invloedrijk ze zijn in hun relaties en carrière. We bieden een waardevol 'framework' dat ieders niveau van invloed verhoogd zodat ze meer invloed krijgen in hun relaties en carrière.

Sessie 7: Psychologie

Het doel van deze sessie is om het individu of team in staat te stellen een vrije, bewust gerichte, positief geëngageerde geest te ontwikkelen. Simpel gezegd, ze leren hoe ze een high-performance mindset kunnen creëren.

Sessie 8: fysiologie

Deze sessie stelt de deelnemers in staat om hun energie- en fysiologiewerk uit de eerdere Energiemodule te controleren. Het individu of het team zal meer hulpmiddelen ontvangen om hen te helpen hun fysiologie te activeren op manieren waardoor ze zich nog sterker en levendiger voelen en waardoor ze nog meer energie krijgen

Sessie 9: Productiviteit II

Deze sessie neemt een diepere duik in productiviteit om te kijken naar de manieren waarop de deelnemer of het team nog effectiever kan worden. We kijken goed hoe ze afleiding kunnen vermijden en hoe ze hun vermogen, om hun doelen te bereiken, kunnen verhogen.

Sessie 10: Overtuigingskracht

In deze sessie peilen we hoe overtuigend en invloedrijk het individu of team zich heeft gevoeld in hun relaties, carrière en doelen. Ze krijgen tools en leren om hun overtuigingskracht te verbeteren, zodat ze een nog grotere en positievere impact hebben.

Sessie 11: Waarden en doelen

In deze sessie bekijken we hoe effectief het individu of team is geweest in het bereiken van hun doelen en hoe doelgericht en effectief ze hun leven leiden.

Sessie 12: Waarden en doelen

In deze sessie kijken we of het individu of team de High Performance-inhoud heeft geleerd en begrepen en helpen we hen bij het definiëren van hun beste gebieden voor toewijding en discipline in de toekomst.

FAQ

Most frequent questions and answers

High Performance betekent slagen boven de standaard normen, consequent en op de langer termijn. En dat met behoud van positief welzijn en relaties.

High Performers beschrijven het zelf als het aanhoudende gevoel van volledige betrokkenheid, vreugde en vertrouwen dat voortkomt uit het consequent leven vanuit je beste zelf.

Het grote verschil met andere coaching programma’s zit hem in het curriculum. Het is wetenschappelijk bewezen en zodanig gestructureerd dat het de coachee vooruit stuwt. 

Daarnaast wees onderzoek uit dat dit programma werkt voor de hoogte niveaus van effectiviteit en dat het zorgt voor betere relaties en welzijn. De coachee weet bovendien welke topics er per sessie aangepakt worden en dit zorgt voor duidelijke uitkomsten.

Ook de waardevolle werkbladen vormen een wereld van verschil ivm andere programma’s.

YES, we make things happen! 

Je hebt maar 168 uur in een week, net zoals iedereen.

Dus hoe komt het dat sommige mensen er in slagen, zich helder en energiek te voelen en ondertussen ongelooflijke bedrijven en carrières opbouwen? Terwijl de meeste mensen zich nipt door de week worstelen.